Ezt a hirdetést archiválták.

Budapesten VI. 76 nm-es 2+1 szobás lakás eladó

Budapest VI. kerület Aradi
5 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Budapesten VI. 76 nm-es 2+1 szobás lakás eladó
    Budapest VI. kerület, Aradi utca
    TERÉZVÁROS CSENDES UTCÁJÁBAN 1. EMELETI, FELÚJÍTOTT, 76 NM LAKÁS ELADÓ! VI. kerület Terézváros, Aradi utcában, az Andrássy út mellett, csendes mellékutcában eladó, kiváló elosztású, gyönyörűen felújított lakás, négyemeletes, lift nélküli ház 1. emele...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    5 éve, 11 hónapja
    49 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4133243
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 76
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
TERÉZVÁROS CSENDES UTCÁJÁBAN 1. EMELETI, FELÚJÍTOTT, 76 NM LAKÁS ELADÓ!

VI. kerület Terézváros, Aradi utcában, az Andrássy út mellett, csendes mellékutcában eladó, kiváló elosztású, gyönyörűen felújított lakás, négyemeletes, lift nélküli ház 1. emeletén!

Az ingatlan 2017. évvégén teljeskörű felújítást kapott! 

A lakás 76 nm, 2+1 félszobás, cirkófűtéses, TEHERMENTES, azonnal költözhető!

Elosztása/burkolatok: közlekedő, konyha, fürdőszoba (új zuhanykabinnal, wc-vel), vendég wc, konyha járólappal, a szobák hagyományos parkettával burkoltak. A szobák külön nyílnak, de a két nagyobb szoba között is található ajtó!

Fűtés: gázcirkó

Jellemzők: tágas, világos terek; DNY- fekvésű; beépített, igényes konyhabútor; beépített, tágas előszoba szekrény; jó lakóközösség; kiváló közlekedés.

Közös költség: 22.500,-/hó mely tartalmazza a teljes vízfogyasztást, felújítási alapot, karbantartásokat a lépcsőházban, közös helyiségekben.

Tárolási lehetőség a közös padláson és a pincében.

Parkolás: az utcán a ház előtt fizetős övezetben, de kizárólag az itt lakók az önkormányzatnál igényelhetik a parkolási kedvezményt, mely igen jelentős: egy autó számára 1.700,- Ft egy évre!!!

Az ingatlan TEHERMENTES, nem lakott, azonnal költözhető, jogilag rendezett!

Jellemző a kiváló közlekedés, közelben a kismetró, a 73-as és a 76-os trolik megállója, illetve a 4-6-os villamos kb.8 perc sétára a körúton! A közelben több oktatási intézmény is található, középiskolák, Képzőművészeti Egyetem stb., illetve rengeteg bevásárlási lehetőség (CBA, Aldi, Lidl) is megtalálható! A Városliget közelsége miatt a lakás gyermekes családoknak vagy idősebb korosztálynak is kiválóan megfelelhet! 

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető!

Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Aradi

 
Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Aradi